Nopea expressbus-vuoro Hämeenlinnan ja Jyväskylän välillä aloittaa syksyllä 28.8.2017

EB-logoKatso edulliset hinnat nettilippukaupastamme www.matkahuolto.fi

Uusi yhteys tarjoaa nopean ja edullisen tavan päästä Jyväskylään heti aamusta ja puolelta päivin takaisin Jyväskylästä Hämeenlinnaan.

Uuteen vuoroon on helppo nousta mukaan myös välipysäkeitä. Linja ajaa Hämeenlinnasta 10-tietä Tuuloksen ja Evon kautta Padasjoen ABC:lle ja sieltä edelleen 140-tietä Kuhmoisten Matkahuollon, Jämsan Shellin ja Himoksen pysäkin kautta Jyväskylän Matkakeskukselle.

Hinnoittelussa on otettu käyttöön täysin uusi hinnoittelumalli. Todella edullisen lipun voi ostaa suoraan kuljettajalta sekä ExpressBus-nettilippukaupasta. Hinnoittelussa on otettu huomioon kaikki matkustajat. Edulliset hinnat ovat tarjolla kaikille. Käteisellä maksavan aikuisten seurassa lastenlipulla matkustavat kaikki alle 17-vuotiaat, jolloin lastenlippu on aina enimmillään 8 euroa, matkan pituudesta riippumatta. Myös paluulipun hinnoittelu poikkeuksellinen: Autoon noustessa asiakas voi halutessaan ostaa kuljettajalta paluulipun hintaan 10€.  Paluulippu on voimassa 10 päivää ja käy vain Pekolan Liikenteen vuorolla.

 Vuorossa käy kaikki Matkahuollon lipputuotteet. Käteisellä maksamisen lisäksi korttimaksu on mahdollista ja lähimaksaminenkin onnistuu.

Lippujen edullinen hinnoittelu perustuu kilometreihin, joten esim. alle 60 km matkalla lipun hinta on 8 euroa/suunta. Vastaavasti yli 100 km matkalla hinta on 15 euroa/suunta. Pikavuoroon on saatavilla lippuja sekä suoraan autosta että ExpressBuss:in (eb.fi) ja Matkahuollon (matkahuolto.fi) nettilippukaupoista.

Nettilipun voi ostaa osoitteesta eb.fi tai matkahuolto.fi

Hml-Jyvaskyla_hinta

Jaa tämä artikkeli