TILAUSAJOJEN TIEDUSTELUT JA TILAUKSET

puh. 03-6850100

sähköposti: myynti@pekolanliikenne.fi

voit myös jättää tarjouspyynnön kotisivujemme tarjouspyyntö-lomakkeella. Lataa tästä..


AJOISSA PERILLE, TURVALLISESTI TAKAISIN

Kerro minne haluat lähteä, hoidamme halutessasi reittisuunnittelun ja aikataulutuksen puolestasi. Asiantuntijaryhmällämme on pitkä kokemus sujuvien reittien valinnasta. Ammattitaitoinen kuljettajamme vie ryhmänne sovitussa aikataulussa esimerkiksi messuille, pikkujouluihin ja vaikka luokkaretkille.

 

Ystävällistä osaamista

YSTÄVÄLLISTÄ OSAAMISTA

Kuljettajiemme ammattitaito ja hyvä palvelu ovat tunnusmerkkejämme. Viemme ryhmänne perille turvallisesti, aikataulussa ja kokonaistaloudellisesti.
Koulutamme tilausajokuljettajiamme jatkuvasti juuri heille räätälöidyllä ohjelmalla.Eurooppaan, Baltiaan ja Venäjään suuntaavia ryhmiämme kuljettaa kielitaitoinen kuljettaja. Viihtyisät, siistit ja ilmastoidut automme ovat aina siellä, missä asiakkaamme niitä tarvitsevat.

 

AUTO JOKAISELLE RYHMÄLLE

Isojen autojen kattavan valikoiman lisäksi huolehdimme myös pienten ryhmien kuljetuksista joustavasti useilla pikkubusseilla. Linja-autojemme laajat tavaratilat mahdollistavat niin jääkiekkojoukkueen turnausmatkat, Lapin hiihtomatkat kuin partiolaisten retketkin, koska suuretkin tavaramäärät mahtuvat helposti mukaan.

 

YMPÄRISTÖÄ SÄÄSTÄEN JA KOKONAISTALOUDELLISESTI

Suurten autojen valikoimamme on alueen kattavin. Koska autoissamme on paljon istumapaikkoja, isojenkin ryhmien kuljettaminen onnistuu pienemmällä kalustomäärällä. Se takaa asiakkaallemme edullisemmat hinnat ja on myös ympäristöystävällistä.

Muista, että ei ole niin lyhyttä matkaa, etteikö sitä kannattaisi bussilla taittaa!!

 


AUTOMME OVAT LÄHELLÄ

Pekolan Liikenne on alueen suurin seutuliikenneyrittäjä. Nykyaikainen sukuyhtiö on palvellut tien päällä jo vuodesta 1924. Yhtiö kuljettaa vuosittain 1,3 miljoonaa matkustajaa perille luotettavasti ja ajallaan.

Automme lähtevät palvelukseesi kaikkialle Suomeen: Hämeenlinnasta, Lahdesta, Riihimäeltä, Lopelta, Helsingistä ja Forssasta.

 

MONIPUOLINEN KALUSTO

Pekolan Liikenteen kalustoon kuuluu tasokkaita ajoneuvoja 10-paikkaisista pikkubusseista aina 60-paikkaisiin isoihin linja-autoihin asti. Yli 56-paikkaisia autoja on yrityksen käytössä kolmattakymmentä. Suurten autojen kattava valikoima mahdollistaa isojenkin massatapahtumien kuljetusten järjestämisen joustavasti, kustannustehokkaasti ja ympäristöystävällisesti, vähemmällä kalustolla.

 

Monipuolinen kalusto

Kanssamme onnistuu isonkin tapahtuman järjestäminen.

Olemme hyvin verkostuneita ja organisoimme kokonaisvastuullisesti isot ryhmäkuljetukset, tarvittaessa myös muita liikennöitsijöitä apuna käyttäen.

Jaa tämä artikkeli